Перейти до основного вмісту

Huawei Honor 20 та Honor 20 Pro - флагмани компанії з визначними можливостями для фото

У Лондоні відбулася презентація флагманської лінійки Honor 20 та Honor 20 Pro .

Упор на камеру

Головною фішкою новинки стала Pro-Grade Quad-камера із сенсорами для макрозйомки та для ширококутних кадрів (16 Мп). Ця камера, з 4 см-мінімальною фокусною відстанню, має в своєму розпорядженні набор AI-плюшок, у тому числі фірмовий нічний режим AIS Super Night Mode, що працює на головній камері Sony IMX586 - 48 Мп з оптичним стабілізатором зображення, а також на фронтальній - 32 Мп ( f/2.0). Крім того, Honor 20 Pro оснащений телефото-об'єктивом - 8 Мп з трикратним оптичним, п'ятикратним гібридним та тридцятикратним цифровим зумом (як у Huawei P30 ).

Унікальний корпус

Іншою перевагою лінійки Honor 20 став дизайн у стилі Triple 3D Mesh. Задня панель девайса, виконана із закругленого 3D-скла, має "діамантову" текстуру нижнього шару, яка створює ефект приголомшливий глибини. Крім того смартфон має звук Virtual 9.1 Surround, що демонструє високу якість в навушниках будь-якого типу, дактилоскопічним датчиком на правій грані і графеновою системою охолодження для процесора Kirin 980 (обіцяє високу продуктивність в комплекті з GPU Turbo).

Вражаючий дизайн пристрою гармонійно поєднується із сучасними технічними характеристиками. Honor 20 і Honor 20 Pro оснащені 6,26'' IPS-дисплеєм з 4,5-мм отвором для передньої камери - 32 Мп (заявлена корисна площа фронтальної панелі 91,6%), L-подібною Quad-камерою, потужною батареєю на 3750 і 4000 мАг відповідно з швидкою зарядкою SuperCharge 22,5W. Про Android 9 Pie з Magic 2.1.

Вартість флагманів

Honor 20 Pro вийде в Phantom Blue (синьо-зеленому), Phantom Black (чорно-ліловому) кольорах, а Honor 20 - в чорному (Midnight Black), білому (Icelandic White) та синій (Sapphire Blue). Старший варіант також представлений в броньованому корпусі MOSCHINO. У країнах Європи Honor 20 та Honor 20 Pro коштуватимуть €499 та €599 відповідно. Вартість на нашому ринку буде відома пізніше.

Забарвлення Хонор 20

Забарвлення Хонор 20