Перейти до основного вмісту

Huawei Mate 9 - інформація про ціни, характеристики, дизайн

Цього року відбудеться прем'єра ще одного флагмана Huawei . Компанія працює над смартфоном Mate 9, побудованому на чіпсеті HiSilicon Kirin 960, оснащеному подвійним модулем: 20 Мп та 12 Мп, (виробник Leica). Однак, це можуть бути модулі на 12 Мп, подібно до лінійки P9.

Забарвлення Mate 9

Крім того, за повідомленням @evleaks, стало відомо про дві версії Mate 9: Manhattan - базовий і Long Island - топовий. Покращена модель отримає вигнутий QHD-дисплей (проти Full HD-панелі у базової), фізичну клавішу Home. Manhattan представлять на міжнародному ринку, а Long Island – лише у Піднебесній.

Інформація про ціни на Huawei Mate 9

У китайських джерелах вже з'явилися відомості про вартість базової моделі Mate 9. Пристрій вийде в трьох варіантах і трьох кольорах: сіре, сріблясте, золотисте.

Вартість версії з накопичувачами - 4/64 ГБ - 475 доларів або 3199 юанів, варіант з 4/128 ГБ коштує - 579 доларів або 3899 юанів, модифікація з максимальним обсягом пам'яті - 6/256 ГБ коштуватиме 698 доларів або 469.

Анонс девайсу очікується 3 листопада. Гаджети вже представили, і тепер ми маємо для них захисні чохли . Кому цікаво дивіться нижче.

Чохли для Huawei серії Mate: