Перейти до основного вмісту

Huawei Nova 2i з 4 камерами вже сертифіковано у Росії, на черзі Україна

Huawei сертифікувала смартфон Nova 2i у Росії. Нещодавно апарат Nova 2i з кодом RNE-xxx було представлено на молозийському ринку. Зазначимо, що в Піднебесній девайс вийшов 23 вересня під назвою Huawei Maimang 6. Раніше повідомлялося, що в інших регіонах смартфон називатиметься Mate 10 Lite, а днями в Індії апарат був представлений як Honor 9i. Проте, зі всіх варіантів назв, на російський ринок вийде Huawei Nova 2i, підтверджений сертифікатом Росакредитації.

Відзначимо, що Huawei Maimang 6/Nova 2i/Honor 9i став першим смартфоном китайського бренду, який отримав дисплей з пропорцією сторін 18:9 (2:1). Отже, девайс оснащений 5,9" IPS-екраном з роздільною здатністю 2160х1080 р, також, має чотири камери - дві основні 16 Мп і 2 Мп) і дві передні (13 Мп і 2 Мп).

Додаткові сенсори забезпечують ефект розмитого фону (боке). Серед інших параметрів Huawei Nova 2i відзначимо наявність чіпсету Kirin 659, ОЗУ – 4 ГБ та ПЗУ – 64 ГБ, NFC та батарейку на 3340 мАг. А ми вже можемо похвалитися наявністю чохлів для Huawei Mate 10 Lite в Україні . Сподіваємось, смартфон саме так і називатиметься у нас :)