Перейти до основного вмісту

Huawei Nova 6 5G, Nova 6 та бюджетник Nova 6 SE у стилі iPhone 11 - в Україну не потраплять

Компанія Хуавей 5 грудня в Піднебесній представила шосте покоління смартфонів нової лінійки Nova 6. До неї увійшли два флагмани Nova 6 5G, Nova 6 і гідний бюджетник Nova 6 SE з оновленим чіпсетом, потужною батареєю, сміливою квадрокамерою та дизайном, що нагадує преміальний iPhone .

У колірну палітру телефону від китайського бренду увійшли чорне, рожеве та зелене забарвлення (Phantom Black, Sakura Snow Clear Sky та Qijing Forest). Девайс у перламутровому протиударному корпусі зі скла та металу виглядає дуже ефектно. Компактний та легкий смартфон з габаритними розмірами: 59,2 мм × 76,3 мм × 8,7 мм та вагою 183 г: демонструє вражаючі характеристики.

Але, вся увага бюджетному Nova 6 SE

Уваги багато дістанеться смартфону, не через його зовнішність. Вона ж стовідсоткова копія iPhone 11 Pro. Головна фішка Huawei Nova 6 SE - кновадрокамера, в якій гармонійно поєднуються головний об'єктив Sony IMX586 на 48 Мп (f/1,8), ультраширококутний сенсор - 8 Мп (f/2,4), макро-об'єктив на 2 Мп та датчик визначення глибини – 2 Мп. Багатофункціональна Quad-камера забезпечує відмінну якість знімків та відеозапису бездоганною чіткістю, навіть, при русі. У краплевидному вирізі екрану розміщена гідна селфі-камера - 16 Мп, Huawei Nova 6 SE обладнаний яскравим Full HD+ дисплеєм з діагоналлю 6,4" з роздільною здатністю 2340 х 1080 р. Смартфон з великим безрамковим екраном з легкістю може замінити.

Новачок отримав оновлений процесор Kirin 810 на двох ядрах ARM Cortex-A76 (тактова частота до 2,27 ГГц) та шести ядрах ARM Cortex-A55 (тактова частота до 1,88 ГГц). Він забезпечує можливість одночасного прослуховування музики, роботи в офісній програмі та завантаження файлів, а також миттєве завантаження фото- та відеофайлів. Huawei Nova 6 SE працює на базі ОС Android 10 із фірмовою оболонкою EMUI 10.0.1. Є підтримка Wi-Fi (802.11 ac), Bluetooth 5 LE, GPS та порту USB Type-C, проте NFC для платежів за допомогою смартфона не передбачено. Апарат забезпечений ОЗУ LPDDR4x RAM – 8 ГБ та ПЗУ – 128 ГБ.

За живлення Huawei Nova 6 SE відповідає потужна батарея на 4200 мАг, що дозволяє активно використовувати апарат протягом двох діб. Технологія прискореної зарядки Huawei SuperCharge із блоком на 40 Вт забезпечує зарядку смартфона на 50% за 30 хвилин. На бічній грані розміщено дактилоскопічний датчик та регулятор гучності.

Бюджетний китайський новачок - це відмінний варіант із гідною начинкою та розумним поєднанням ціни та якості. У Піднебесній Huawei Nova 6 SE пропонується за 312 доларів. В Україну ця лінійка ще не потрапила. Можливо, через відсутність сервісів Google. Навіть неможливо, а точно на 100 відсотків.