Перейти до основного вмісту

Huawei P10 Lite також покажуть на MWC 2017 - характеристики і ціни

Останнім часом, майбутні китайські смартфони Huawei P10 та P10 Plus часто фігурували у витоках. Прем'єри очікуваних девайсів відбудеться за день - 26 лютого. Однак, з'явилася інформація, що поряд з перерахованими пристроями Huawei готує анонс ще одного апарату - P10 Lite. Назва смартфона дає зрозуміти, що це полегшена модифікація флагмана P10.

Випуск Lite-версій для топових пристроїв вже став традиційним для Huawei. Згадаймо попередні випуски лінійки P. При більш детальному розгляді дизайну P10 Lite, можна побачити відмінності від базової моделі. Смартфон не отримав кнопку "Додому", дактилоскопічний датчик переміщений на задню панель, а подвійний модуль Huawei P10 Lite замінено однією камерою. Крім того, спрощена модель оснащена роз'ємом microUSB, замість USB Type-C, які мають P10 і P10 Plus.

Втім, майбутній Huawei P10 Lite, на відміну попередніх Lite-версій, пропонує кілька прогресивних характеристик. Виробник обладнав девайс 5,22 екраном з роздільною здатністю 1920 x 1080 р, ОЗУ – 4 ГБ та ПЗУ – 64 ГБ, фірмовим 8-ми ядерним чіпсетом HiSilicon Kirin 658 та камерою на 12 Мп.

За попередніми даними, у Піднебесній, Huawei P10 Lite вийде з цінником – 290 доларів або 2000. юанів. А за цим посиланням iok.com.ua/huawei , ви зможете знайти всі необхідні аксесуари для мобільної техніки цього бренду.