Перейти до основного вмісту

Гуртки з лого Apple, зображенням Стів Джобса

iOK, відкрив новий розділ під назвою " Незвичайні подарунки Apple тематики ". І сьогодні ми хотіли б розповісти Вам про чудові гуртки Apple, які вже є в наявності, і чекають на своїх майбутніх власників.

Гуртки Apple, Стів Джобс

Чудовий гурток для фанатів купертинівської компанії та її ідолів. Стів Джобс - американський винахідник і дизайнер, авангардист у галузі ПК, засновник всесвітньо відомої корпорації Apple та натхненник багатьох ідей компанії. Його часто називають «батьком цифрової революції», яке простий стиль неможливо забути. Якщо вам близькі ідеї цієї дивовижної людини, то купити кухоль з логотипом Apple , із зображенням та цитатами Стів Джобса можна в нашому інтернет-магазині iOK. Також, доступні магічні кружки, які змінюють свій колір та малюнок залежно від температури води. Вам сподобається.

Великий кухоль з матового скла, з фотографією Стіва Джобса і одного з його чудових афоризмів, щодня нагадуватиме вам про цю сильну і незвичайну людину. Вдома, на кухні чи в офісі на роботі ви зможете пити чай чи каву та згадуючи чудові слова, будувати свої плани на майбутнє.

"Є тільки один спосіб виконувати велику роботу - полюбити її. Якщо ви до цього не прийшли, зачекайте. Не беріться за справу. Як і з усім іншим, підказати цікаву справу вам допоможе власне серце." - Стів Джобс.