Перейти до основного вмісту

Ігра для iPhone Smash Cops. Огляд, відгуки.

Уявіть собі, що Ви працюєте полісменом у місті, де повно стріт рейсерів, викрадачів машин та грабіжників. Починаючи свою кар'єру у вас звичайна машина, але з кожним добре виконаним завданням ви заробляєте зірки, звання та нові машини.

Суть гри Smash Cops:

Гра відрізняється гарною графікою та колірною насиченістю. У вашому розпорядженні велике місто, в межах якого ви повинні зупинити злочинця, якщо вони виїжджають за межі, ви програли. Ви можете таранити, притискати або навіть бити лоба в лоба грабіжників. Адже дослівно Smash Cops перекладається як "копи які розбивають вщент".

У деяких місіях вам доведеться перевезти особливо небезпечних злочинців з поліцейської дільниці у в'язницю, на вас обрушаться дружки та колеги злочинця, сподіваємося ви докажете що вмієте їздити по зустрічці і уникати переслідування.

Висновки:

Взагалі, гра варта убити на неї 2 години свого часу, захоплююча задумка і добре продумані місії. Управління у грі Smash Cops трохи дивне, ви повинні натискати пальцем ззаду машини і вона ніби тікає від вас. Але в налаштуваннях можна виставити стандартне управління у вигляді джойстика.

Гарно провести час. Сподіваємось ви залишитесь задоволеними цікавими гонками для Айфона. Smash Cops – руйнуй машини злочинців.

Для гри потрібна прошивка не нижче 4.2. Iphone 3Gs, iphone 4, Iphone 4s.

PS - а у Вас вже є чудові вінілові наклейки для iPhone ? :)