Перейти до основного вмісту

Інтелектуальна розетка для Apple iPhone та Android пристроїв

Пристрій MeterPlug допоможе заощаджувати електроенергію у всьому будинку. Звучить привабливо, при постійному зростанні цін на електрику.

Інтелектуальна розетка для Apple iPhone та Android пристроїв:

Розетка під керуванням iPhone та Android дозволить вимірювати витрати електроенергії у всіх побутових приладах або техніці. Своєрідний «інтелектуальний» перехідник здатний контролювати кількість споживаної електроенергії. Через зв'язок Bluetooth відомості від перехідника надходять на смартфони iPhone або Android.

Вмикається MeterPlug між будь-яким приладом та розеткою. Прилад дозволить побачити реальну картину споживання енергії кожним побутовим приладом на своєму планшеті чи смартфоні. За допомогою програми Ви зможете дистанційно стежити за підключеними пристроями

Присутність перехідника MeterPlug не вплине на витрати електроенергії, оскільки він споживає всього 0,1 Вт. MeterPlug здатний зменшити витрати, якщо прилад не працює. Основне призначення MeterPlug у можливості перевірити енергоспоживання за певний проміжок часу. А отже проаналізувати та спрогнозувати витрати.

Запланована ціна "розумної" розетки - 60 доларів. Розробники активно шукають спонсорів проекту.