Перейти до основного вмісту

iPad Mini – бюджетна модель звичайного iPad?

Продукція Apple завжди відрізнялася вищою якістю як матеріалами, з яких зроблено кожен пристрій компанії, так і досконалістю операційної системи iOS, з красивою графікою та її ефектами.

З виходом iPad Mini багато наших відвідувачів сайту, почали ставити питання, невже iPad Mini - це бюджетна версія iPad 2/3 моделей? Що компанія Apple випустила планшет менших розмірів, щоб знизити вартість пристрою і отримати більше клієнтів?

Розвіємо це міф. Справді, яблучна компанія випустила зменшену версію великого iPad, вартість якого нижча на пару сотень доларів. Однак, це найкращий планшетний комп'ютер у своєму класі, конкуренти якого стоять осторонь. Йдеться про Google Nexus, Kindle Fire.

Планшет iPad Mini це:

  • Ідеальної якості складання. Корпус пристрою виготовлений з анодованого алюмінію та скла.
  • Неймовірно тонкий і легкий, - всього 300 грам.
  • Підтримує всі можливі програми та ігри сімейства iOS. Додатків налічується понад 250 тисяч. Таку велику цифру важко навіть уявити
  • Продуктивний процесор, відмінна фронтальна та задня камера для фото та відео. Можна не тільки спілкуватися за допомогою відео дзвінків у Skype, а й робити аматорські фотографії.
  • Потужна батарея, ресурсу якої буде достатньо на 10 годин активної роботи з планшетом
  • Підтримка величезної кількості стандартів мереж мобільного Інтернету: 2G, 3G, 4G, LTE.

А найголовніше, iPad Mini це гаджет, яким можна з упевненістю назвати мобільним та портативним, для роботи, навчання та розваги. І це зовсім не бюджетний устрій. Погляньте на детальні фото Mini: