Перейти до основного вмісту

iPad Mini чудово почувається в машині

Ще одна козирна концепція використання Apple iPad Mini . На цей раз маленький планшет від яблучної компанії помістили в машину разом стаціонарного магнітофона.

Як це вдалося? Так, все просто. Розміри iPad Mini ідеально підходять під панель приладів майже будь-якого авто. Звичайно, Вам доведеться зробити або замовити спеціальну поличку у спеціалістів авто звуку. Далі, через AUX-роз'єм Ви легко підключаєте планшет до підсилювача і керуєте музикою в машині за допомогою планшета. Дуже зручно. Дивіться відео.

Відео - як помістити iPad Mini в машину

Упевнені, це відео не залишить байдужим кожного любителя Apple техніки , який має автомобіль. Можуть бути суперечки щодо якості звуку, адже джерелом звуку виступає не професійний магнітофон. Що ж, якщо у Вас в автомобілі аматорська апаратура: колонки із сабвуфером, Mini Айпада буде з головою достатньо.

На цьому відео планшет iPad Mini закріплений в панелі за допомогою магнітів. Такий спосіб не прикує пристрій до машини. Дуже зручно. Плюс якщо у Вас гаджет із LTE модулем, Ви стаєте щасливим володарем GPS навігатора, кінотеатру. iOK упевнений, що цей гаджет отримає, з часом, тісну інтеграцію з авто.