Перейти до основного вмісту

iPad Mini вже можна купити у США. Ціни.

26 жовтня Apple розпочала приймати передакази на свій новий продукт маленький планшет iPad Mini. І що найфеноменальніша біла версія планшета з моделум LTE була розкуплена.

Високі ціни на iPad Mini не змогли знизити бажання фанатів отримати такий крутий пристрій. Висока вартість? Так, якраз верме написати про ціни на найкрутіший гаджет яблучної копання.

За скільки можна придбати iPad Mini в Америці?

Насамперед розглянемо вартість малюка без модуля для швидкісного інтернету LTE. Купити в Америці iPad Mini тільки з Wi-Fi, можливо, починаючи з 329 доларів. Як біла, так і чорна модель йдуть на одну вартість. Що є нормальним для ринку США, але не для України.

Версія з модулем LTE для швидкого інтернету

Якщо Вам потрібен швидкий інтернет, то доведеться заплатити більше. За версію iPad Mini з підтримкою 3G, 4G, Apple просить від 459 доларів:

Чим більший обсяг пам'яті в планшеті, тим вища його вартість. Все просто. Що ж, ми раді бачити такий потрібний та якісний пристрій в армії Apple. Але коли вони з'являться в Україні, важко сказати. Просто колосальний попит на пристрій компанія не зможе задовольнити вчасно. Якщо країни першого світу мають проблеми, полиці магазинів стоять порожніми, це стосується і iPhone 5 . Що чекає на Україну? Коли нам удасться придбати новинку? :)