Перейти до основного вмісту

iPhone 4 із США. Чому вигідніше купити iPhone Soft Lock зі США

За весь час існування інтернет магазину iPhone, ми часто стикаємося з твердженням, що iPhone 4 Never Lock (з Європи або Гонконгу) краща покупка, ніж той самий iPhone 4 Soft Lock з Америки. А ось чи справді це твердження правильне, варто замислитися.

Витоки історії, чому краще купити iPhone Never Lock за Soft Lock

Під час піку популярності смартфонів iPhone в Україні кожен майбутній власник Айфона стикався з питанням, чи Айфон працюватиме в Україні. Хто відклав на покупку смартфона від ЕПЛ більше грошей, купив собі версію iPhone NeverLock. Неверлок Айфон працює в Україні без необхідності проводити анлок телефону плюс Ви зможете оновлювати операційну систему iOS, коли захочете. А ось власники iPhone Soft Lock змушені робити анлок смартфона (шляхом встановлення спеціальних програм для злому операційної системи), щоб телефон від Епл зміг здійснювати дзвінки з карткою будь-якого мобільного оператора. І, були обмежені в установці нової версії операційної системи (треба чекати, поки вийде анлок для відповідної версії).

Через це люди більше схильні купувати iPhone Never Lock. Але, дані слова відносяться до ери телефонів від Епл: iPhone 2G, 3G, 3Gs. З виходом iPhone 4 ситуація щодо анлоки карденально змінилася.

Чому краще купити iPhone 4 із Америки (версія Soft Lock)?

Чому краще купити iPhone 4 зі США? Вся справа у ціні. Нема рації переплачувати за версію Neverlock. Простіше купити дешево iPhone 4G з Америки . Ви запитаєте, а як їм користуватися в Україні? Адже він не зможе дзвонити? Все просто. Тепер для анлока Айфон 4 необхідно лише купити Gevey Turbo Sim . Спеціальна мікросхема Гевей, вставляється разом із сім-картою і через 2 хвилини Ваш залочений Айфон зможе здійснювати дзвінки. Не потрібно встановлювати спеціальні програми для анлок. А що приємніше, можна будь-коли оновлювати версію iOS.

Виходить наступна ситуація, замовляєте iPhone 4 зі Штатів, купуєте Gevey Sim та отримуєте повноцінний смартфон, без обмежень та незручностей. При цьому, Ви заощаджуєте від 150 доларів до 200 доларів.

Або більш привабливий варіант, - у нашому інтернет-магазині можна купити iPhone 4 бу зі США, з Gevey Turbo SIm в комплекті, за низькою ціною. А що головне, порівняти зовнішній стан бу Айфон 4 зі станом нового. Відмінностей немає! БУ моделі Apple iPhone знаходяться в ідеальному стані.