Перейти до основного вмісту

iPhone 4 виявився найнадійнішим телефоном

Іноземна компанія SquareTrade, яка професійно займається ремонтом смартфонів, вивчила дані 50 тис. гарантійних випадків за телефонами та зробила висновок, що продукція від компанії Apple – одна з найнадійніших на ринку смартфонів.

У дослідженні взяли участь усі новинки, бажані смартфони ринку: iPhone 4, iPhone 3GS, Motorola Droid, Droid X, Cliq, HTC Nexus One, EVO 4G, Droid Incredible, BlackBerry Curve, Bold, Storm, а також кілька моделей Samsung, LG, Palm, Nokia та Sony Ericsson.

Апаратні проблеми iPhone 4:

У результаті виявилося, що лише 2,1% власників iPhone 4 зіштовхнулися з апаратними проблемами, що їх покриває гарантія виробника. Друге місце з 2,3% поділили iPhone 3GS та телефони Motorola.

Проблеми iPhone 4 з вини користувачів:

У той же час iPhone 4 найчастіше вимагає ремонту з вини самих користувачів. Його міцний корпус із двох сторін закритий скляними панелями, які легко пошкодити, звичайно, якщо тільки ненароком упустивши телефон (77% випадків ремонту).

Найбільш витривалими визнано смартфони BlackBerry.

Так що, дорогі шанувальники Айфон, коли купили Айфон в нашому інтернет магазині iPhone , будьте пильні, стежте за своїми Айфон!

Похожие записи в блоге: