Перейти до основного вмісту

iPhone 4 зі США - найвигідніша покупка

Якщо Ви рішуче вирішили купити iPhone 4 , впевнений, Ви зіткнетеся з проблемою вибору. Купити залоченого американця, або спочатку розлоченого європейця.

Залочений iPhone:

Айфон, який працює лише з одним оператором мобільного зв'язку. Якщо Ви придбаєте такий апарат, Вам доведеться його розлочити за допомогою установки спеціальних програм.

Розлочений iPhone:

Телефон, який ніколи не було заблоковано. Працює зі всіма мобільними операторами. Вставляєте картку та користуєтеся. Дані версії Айфонов дорожчі за своїх залочених братів на 100-150 доларів.

На ринку завжди існують гарячі пропозиції, скориставшись якими можна порядно заощадити, або не чекати, поки накопичиться потрібна сума для покупки бажаного Айфона. З такою пропозицією наш інтернет магазин хоче Вас і познайомити. :)

Купити iPhone 4 зі США

Тепер і на ринку України з'явилася можливість купити iPhone 4 із США за низькою ціною. Наш інтернет магазин проводить розпродаж нових Apple iPhone 4 32 Gb Black за вигідною ціною. Всього за 609 доларів Ви маєте можливість придбати абсолютно новий телефон від Епл.

Чому так дешево можна замовити iPhone 4?

Всі постачальники телефонів на ринку України чекають на момент виходу iPhone 5. Тому прагнуть продати якомога більше телефонів попереднього покоління. Ми ж пропонуємо Айфон 4 з Америки на 32 гігабайти. Телефони абсолютно нові, в коробці з повним комплектом аксесуарів.

Також, разом з телефоном від Епл у комплекті йде Gevey Turbo Sim, який розблокує телефон просто і легко. Купити iPhone 4 зі США - найкраща покупка. Ви заощаджуєте як мінімум 150 доларів і отримуєте новий телефон. Усі Айфони у нашому магазині оригінальні. Надається 2 тижні гарантії з можливістю повернення товару.

Похожие записи в блоге: