Перейти до основного вмісту

iPhone 4g ціна в Україні

Виникає багато безглуздих ситуацій, коли в Україні хочуть купити iPhone. Кожен хоче заощадити на покупці і тому шукає всі можливі варіанти. Провівши кілька днів в Гуглі в пошуку низької ціни на iPhone 4, впевнений, Ви переконаєтеся, що купити дешево не так то і просто. Є багато сайтів, які виставляють на продаж неіснуючі телефони за низькою ціною. Або наоборо, не оновлюють сайт, і ціни на стільки завищені, що просто паморочиться в голові, дізнавшись ціну на телефон від Епл.

Ці безглузді сайти і плутає потенційних покупців. Немає більш рівномірної ціни на просторах Інтернету. І ми вже сумніваємося, чи дорога ціна, чи ціна занижена, що викликає підозру. Пропоную раз і назавжди з'ясувати питання ціни на iPhone 4G

iPhone 4G ціна в Україні

Вартість нового iPhone 4 не може бути нижчою за 600 доларів. На даний момент дешевше купити Айфон просто не реально. І не варто звертати увагу на пропозицію за нижчою ціною.

Є різні iPhone 4G - заблоковані та розблоковані

Також, Вам спочатку доведеться розібратися з такими поняттями як Софтанлок та Неверлок. Не лякайтеся їх, :) все дуже просто. iPhone 4 Софтанлок дешевша, ніж версія Неверлок. Яка різниця у ціні? Приблизно 100-150 доларів. Ми ж радимо заощадити та купити iPhone Soft Unlock, який бере участь в акції в нашому інтернет магазині.

Ціни iPhone 4 у нашому інтернет магазині:

У нашому інтернет магазині Ви зможете придбати Айфон будь-якої версії, кольору та обсягу пам'яті. Дійсно, пропонуємо найнижчі ціни на телефони від Епл. Будь ласка ознайомтеся з цінами:

AppleiPhone 4 4 NeverLock

Осуществить покупку Apple iPhone 4 16 Gb в Киеве

Новий Неверлок Айфон на 16 Гб. Доступна ціна.

Докладніше >>

750 $
6000 грн.
Гарантія 1 рік
Осуществить покупку Apple iPhone 4 32 Gb в Киеве

Продаж Apple iPhone 4 32Gb NeverLock. Новий, у плівках.

Докладніше >>

875 $
7000 грн.
Чохол зі знижкою 50%
Осуществить покупку Apple iPhone 4 16 Gb в Киеве

Білий Айфон 4 на 16 Гб за доступною ціною.

Докладніше >>

800 $
6400 грн.
Гарантія 1 рік
Осуществить покупку Apple iPhone 4 16 Gb в Киеве

Улюбленець публіки, - Айфон 4 на 32 Гігабайти.

Докладніше >>

875 $
7000 грн.
Гарантія 1 рік

iPhone 4 Soft Unlock:

Купить Apple iPhone 4 32 Gb

Гаряча пропозиція. Новий телефон від Епл за низькою ціною доступний на віртуальних лавках нашого магазину.

Докладніше >>

625 $
5000 грн.
Є в наявності!

Як бачите, заплутатись у цінах на iPhone 4G в Україні дуже просто. Здається, що тут розбиратися, є лише кілька моделей. :) Сподіваємося, ми змогли Вам допомогти і порадою та наданими товарами. Нам здається, що замовити iPhone в інтернет магазині , простіше та безпечніше.