Перейти до основного вмісту

iPhone 5 в Україні - коли буде реально?

З кожним днем все більше питань, коли можна буде купити iPhone 5 ? Або тверджень типу, "я хотів купити iPhone 4, але вирішив, що зачекаю 5 Айфон".

Що ж, давайте поміркуємо. :)

Коли можна буде придбати iPhone 5 в Україні?

Тим кому вже не сидиться на місці і вже хочеться купити Айфон 5 в Україні, для початку потрібно дочекатися коли смартфон офіційно анонсує компанія Apple. Цей грандіозний захід очікується цього місяця, у вересні. Що не може не тішити! :)

Скільки має пройти етапів, щоб iPhone 5 з'явився в Україні?

1 етам. Новий 5 телефон від Епл повинні показати світові на конференції розробників WWDC. Грандіозне шоу, яке влаштовує компанія Apple щороку.

2 етап. Apple почне розсилати у всі можливі країни світу замовлені айфони. Ця процедура також займе багато часу. І як відомо, в Україну навряд чи надійдуть офіційно нові iPhone 5. Але завезуть їх на нашу територію однозначно.

3 етап. iPhone 5 нарешті почнуть продавати в Україні. Почнуть продавати? :) А чи не думали Ви за якою ціною? Якщо Ви не були свідками цін на 4 модель, яка була дорожчою у 2 рази, тоді читайте далі.

Чи є сенс купувати iPhone 5 зараз?

Купувати новий iPhone відразу ж після офіційного анонсу завжди було дорого і не логічно. Ціни будуть завищені вдвічі, втричі. Але, справжніх цінителів телефонів від Епл, підвищений стан цін не лякає. Що ж? Радимо Вам не поспішати з планами про покупку 5 Айфона, і не налагоджувати покупку iPhone 4. Мине ще не один місяць, коли буде раціонально можливим придбання нового iPhone 5.

Так, і час купити iPhone 4 в Україні на сьогоднішній день, вважаємо дуже підходящим. Повірте, 4 Айфон ще довгий час не складатиме своїх позицій. Усім приємних покупок та настрою.