Перейти до основного вмісту

iPhone 5s - найкращий компактний смартфон 2015 року

Відомий англомовний журнал phoneArena, що спеціалізується на інформації про мобільні телефони, визначив найкращий смартфон. Їм визнано iPhone 5s ! Фахівці цілий рік проводив тести з найкращими смартфонами, які визначили переможця рейтингу – флагманський смартфон Apple , який вийшов у 2013 році.

Перше місце взяв iPhone 5S

iPhone 5s був презентований на осінньому анонсі 2013 року. апарат отримав 4-дюймовий дисплей. Від попередньої моделі iPhone 4s смартфон відрізняється наявністю дактилоскопічного датчика на клавіші "Home", подвійним світлодіодним спалахом на задній поверхні, і варіантом золотистого кольору. iPhone 5s має в своєму розпорядженні перший 64-бітний чіпсет і камеру - 8 Мп.

У пристрої злагоджено поєднуються дизайн, апаратна частина та програмне забезпечення.

Друге місце

На друге місце рейтингу вийшов 4-дюймовий Microsoft Lumia 532 - найкращий апарат на базі Windows Phone має потужний акумулятор, прогресивну начинку і доступний цінник.

Хто ще потрапив до цього списку

До списку компактних апаратів з екраном близько 4,6 дюймів увійшли гаджети:

Чекаємо на компактний iPhone 6C

Компанія Apple готується представити нову версію 4-дюймового смартфона – iPhone 6c, оснащеного ВП Apple A9, комунікаціями Wi-Fi 802.11ac та Bluetooth 4.1, камерою FaceTime HD з апертурою ƒ/2.27, дактилоскопічним датчиком Touch ID. Однак, дисплей апарата не забезпечений технологією 3D Touch.