Перейти до основного вмісту

iPhone 6 чохол із вбудованими окулярами віртуальної реальності - Figment VR

Виробники та дизайнери аксесуарів з великою наснагою створюють найрізноманітніші аксесуари для найпопулярнішого гаджета – iPhone.

Чохол із окулярами віртуальної реальності

Так, завдяки невичерпній фантазії та розвитку технічного прогресу з'явився Figment VR – унікальний чохол для iPhone 6 . Інженери компанії Quantum Bakery вирішили оснастити смартфон очками віртуальної реальності. Чохол виконаний у вигляді кейсу зі складними окулярами для VR-відео. Окуляри кріпляться на спеціальній пружині та дуже швидко забезпечать перегляд сферичних відеоматеріалів на YouTube.

Правда, при покупці аксесуара слід спочатку перевірити, чи підійдуть вам окуляри, а гаджет принесе користь. Тим не менш, VR-галузь є дуже перспективною, продовжуючи розвиватися та вдосконалюватися.

Аксесуар Figment VR гармонійно поєднується з апаратами Apple. Шарнірний механізм виготовлений із легкого алюмінію. Вдала конструкція складаного чохла, з пружиною та лінзами, не збільшує розмірів смартфона. Складаний механізм окулярів запускається двома кнопками, розташованим з боків девайсу, тому мимоволі не відкривається в сумці або кишені.

Вартість чохла

Виробник виставив проект на платформі Kickstarter, де чохол Figment VR можна замовити за 49 дол. Імовірно, чохол-окуляри Figment VR для iPhone почнуть продаватися в магазинах Apple з початку наступного року по 79 дол.

Ось і відео