Перейти до основного вмісту

iPhone 6S Plus швидший за Samsung Galaxy Note 5 - тест швидкості

Компанія Apple вперше збільшила робочу пам'ять своїх смартфонів, забезпечивши моделі iPhone 6S та iPhone 6S Plus, 2 ГБ ОЗУ, що підвищить потужність процесора А9. Проте Android-смартфони преміального сегмента забезпечені ОЗУ LPDDR4 – 4 ГБ. Фахівці PhoneBuff вирішили порівняти продуктивність iPhone 6S та Samsung Galaxy Note 5 . Флагман Samsung працює на потужному восьмиядернику Exynos 7 Octa 7420 і має ОЗУ - 4 ГБ.

Як тестували?

Під час експерименту, тестувалася робота гаджетів у 10 додатках: 4 стандартних (Годинник, Камера, Галерея, Налаштування), 3 ігри (Temple Run 2, Angry Birds, Clash of Clans) та 3 другорядні програми (Photoshop, The Score та Amazon). Програми запускалися по черзі на обох смартфонах і засікали час до абсолютного завантаження останнього.

В результаті двох прогонів виявилося, що iPhone 6S випередив Galaxy Note 5 на 16 секунд. У той час як, в аналогічному тестуванні Android-смартфонів, Galaxy Note 5 обійшов топові апарати LG G4 і OnePlus 2. Напрошується висновок про те. що продуктивність та швидкодія iPhone 6S вище ніж у кожного пристрою на платформі Android.

Порівняння швидкості роботи флагманів