Перейти до основного вмісту

iPhone 6S та iPhone 6S Plus можливі характеристики новинок

За традицією, що склалася, восени 2015 року, компанія випустить нові флагманські моделі iPhone , які повинні перевершити успіх попередніх моделей. Нинішні флагмани iPhone 6 та iPhone 6 Plus стали лідерами продажів за результатами двох кварталів.

На думку аналітиків KGI, смартфони iPhone 6S та iPhone 6S Plus будуть ще успішнішими. Експерти припускають, що до кінця року продажі Apple становитимуть 80 - 90 млн гаджетів. У масове виробництво смартфони надійдуть у серпні. Аналітики поділилися своїми версіями технічних характеристик iPhone 6S та iPhone 6S Plus. Моделі вийдуть з дисплеями 4,7 та 5,дюймів, відповідно. Нововведенням стане технологія розпізнавання сили натискання Force Touch та покращений сканер відбитків пальців Touch ID. Апарати працюватимуть на процесорі з чіпсетом А9, будуть оснащені 2 ГБ оперативної пам'яті LDDR4, 12-Мп KGI камерою.

Дизайн смартфонів підтримає традиційну для Apple концепцію. Корпус виконаний з міцнішого алюмінію 7000-серії. Чи підтвердяться чутки про покриття екрана сапфіровим склом, залежить від китайських постачальників. Можливо через обмежений тираж, лише невелика серія iPhone 6S Plus вийде із сапфіровим покриттям. Ймовірно, з'явиться нова колірна версія - Rose Gold.

Чи представлять купертинівці оновлену модель iPhone 6C з 4-дюймовим дисплеєм, восени 2015 року, поки що не відомо.