Перейти до основного вмісту

iPhone чохли для дівчаток та милих дам

Милі дівчата, відвідувачі нашого сайту! Інтернет магазин iPhone у Києві приготував оригінальні аксесуари для Apple iPhone будь-якої моделі, які забезпечать Вам ще більш приємне та комфортне використання телефону від Apple

Дівчата, у нас ви зможете придбати чудовий чохол для iPhone.

Як здорово виймати з сумочки телефон у стильному чохлі, Наприклад: за вушка "зайчика" з Плейбоя, з пухнастим хвостиком! До речі, цей хвостик використається як підставка під телефон на столі.

Чохли зі стразами та блискучими камінцями:

Гламурних вишуканих дівчат нам теж є чим порадувати! Чохли для iPhone з глянсовим блиском широкого спектру кольорів, від золотого до кольору веселки, щодня по новому радуватимуть і підійдуть до будь-якого стилю Вашого гардеробу!

Чохли медові стільники, якірих квітів:

Якщо Ви весела та бешкетна дівчина, але у Вас строгий бос, вибирайте перфорований чохол. Виготовлений з м'якої гуми приємної на дотик, ультрамодних кольорів, він підніме Вам настрій протягом робочого дня та здивує подруг у вихідні!

Стиль Louis Vuitton для iPhone 4:

Для шанувальників брендових аксесуарів у нас знайдуться навіть чохли, які підтримують стиль Луї Вітон!

Тонкі й невисомі чохли:

Також для тендітних та ніжних дівчат ми також підготувалися. :) В асортименті інтернет магазину є ультратонкі чохли Moshi, виготовлені з тонкого та невагомого пластику різних яскравих кольорів. Стильні та прості, змінюйте кольори залежно від настрою.

\

Чохли в горошок:

А милі чохли в горошок чи із зображенням персонажів мультиків не залишать байдужою не одну романтичну дівчину!

Чохли із справжнього джинсу:

Чи може Ви прихильниця джинсового стилю? Що ж, одягнути в джинсовий одяг можете і Ваш улюблений iPhone 4. Просто! :) Джинсовий чохол з кишенькою сподобається кожній дівчині. :)

Панда чохол, милий та білий:

І любительки милих і безневинних ведмедиків Панда, також не залишаться осторонь. Панда чохол також можна купити в інтернет магазині iPhone.

Змінні задні кришки для iPhone 4:

Окрім модних та сучасних жіночих чохлів, ми також можемо похвалитися змінними задніми кришками для iPhone 4. Легко змінюються, під силою кожної дівчини, та зберігають стиль телефону.

Подивіться весь наш асортимент! Ви можете тішити своє око хоч щодня, різними креативними чохлами. Милі дівчата, якщо ви захочете купити одразу кілька оригінальних чохлів для iPhone, вперед! У нас діє система знижок на більш ніж одну покупку. Або зберіться разом зі своїми подружками та зробіть спільне замовлення та також, отримайте знижку. Кожна дівчина може собі це дозволити, тому що в нашому інтернет-магазині реальні та смачні ціни. Заходьте до нас у гості в місті Києві, або робіть замовлення он-лайн з доставкою в будь-яке місто України, та отримайте свої чохли протягом 1-2 днів з безкоштовною доставкою. Купити чохли для iPhone для дівчаток, тепер просто, швидко та комфортно. :)