Перейти до основного вмісту

iPhone factory unlocked, що означає?

Вперше хочете купити Apple iPhone в Україні ? Заплуталися у нескінченних скороченнях та абревіатурах після моделі смартфона? Що ж, ми хочемо Вам допомогти у цій нелегкій справі. :) І ви дізнаєтеся раз і назавжди, що таке factory unlocked iPhone.

Розбираємося з підводним камінням у назвах iPhone:

Айфон Неверлок (Never Lock) – смартфони від Apple, які працюють в Україні та по всьому світу, відразу ж після покупки. Просто вставляєте картку і користуєтеся чудовим телефоном. :) Неверлок, не потрібно перепрошувати (прошивати, робити анлок, розблокувати). У дужках наведено слова синоніми.

iPhone Factory Unlocked - хлопці, ця фраза означає повністю те саме, що я написав вище про Айфон Неверлок. Вона означає, що ще на заводі телефон не блокували. Працюватиме в будь-якій країні з усіма можливими операторами мобільного зв'язку.

iPhone unlocked - фраза несе той самий сенс, телефон не блокований. Працює одразу ж після покупки.

Сontract-free – знову хитрі слова, які позначають усі теж.

Не блоковані Айфони спочатку дорожчі

Як правило, Apple iPhone Неверлок коштує дорожче за свого брата, який прив'язаний до оператора мобільного зв'язку. Але, Ви матимете можливість у будь-який час оновлювати прошивку, і не думати, хто мені зможе її розблокувати.

Ps наш сервісний центр iPhone, зробить розблокування швидко і якісно.

Якщо після прочитання статті на нашому сайті, у Вас є питання, будь ласка, задавайте їх нам за допомогою коментарів. Завжди раді відповісти.