Перейти до основного вмісту

iPhone наркотик. Бажанню немає перешкоди.

Чому Apple iPhone так активно обговорюють в Україні та за її межами? Чому всі чекають виходу нової моделі iPhone більше ніж кінець світу за календарем племені Травня? :) Чому iPhone вважають найкращим телефоном на даний момент? Що ж, я спробую написати кілька абзаців, які зможуть лише відбити у Вас бажання купити iPhone в Україні.

IMEI iPhone у чорному списку

iPhone офіційно не продається в Україні Тому IMEI iPhone через деякий час знаходження апарату на території України буде внесено до чорного списку. Чорний список нас лякає тим, що одного разу, через не певний час (все починалося з 2009 року) Укрчастотнагляд, вимикатиме телефони в цьому нікому не відомому списку. Чи вірите Ви в це? :) Ми ні. Потрібні великі інвестиції часу та грошей.

Немає офіційної гарантії

Повторюся знову, купити iPhone офіційно в Україні неможливо. Тому і гарантію Вам не нададуть. До речі, згідно з дослідженнями американської аналітичної компанії, Apple iPhone є найнадійнішим смартфоном у світі. У сервісний центр iPhone потрапляє вкрай рідко. А якщо й потрібний ремонт, - вина користувачів, втопили або впустили. Ось так. :)

Висока ціна iPhone

Україна славиться високими цінами та поганими дорогами. Ціни на iPhone також не дуже приваблива. Ціни завищені порівняно з цінами у США. Різниця у 200-300 доларів. Так це так. А як же жити без Айфона, якщо немає компромісу.

Шановні відвідувачі нашого сайту, весь текст, який вище, не заважає свідомим жителям України купувати смартфони від Apple. Чому? Тому що немає аналога. Бренди Samsung, HTC, LG ні краплі не схожі на iPhone, і не зможуть передати Вам відчуття використання найкращим телефоном у світі.

Якщо у Вас є питання щодо придбання Apple iPhone в Україні, сміливо задавайте їх нам.

Похожие записи в блоге: