Перейти до основного вмісту

iPhone плюс Gevey Sim проти iPhone NeverLock, що краще купити?

Той, хто налаштувався купити iPhone 4 в Україні , впевнений вже давно почав розбиратися з такими поняттями як Never Lock та Soft Lock. І можливо навіть помітив, що між одними і тими ж моделями Айфон 4 є істотна різниця в ціні.

Пропоную тоді розібратися детальніше, і розставити на місця всі аргументи, позитивні та негативні щодо питання, що вигідніше купити, - Айфон, який розблокований за допомогою Гевей Сім або все-таки купити iPhone 4 Never Lock.

Чи варто купити iPhone 4 розрізнений за допомогою Gevey Sim?

Не знаю чому, але за весь час існування інтернет магазину iPhone склалося враження, що люди просто шокуються за слова, - Айфон розблокований програмно. Чесно, не знаю, чому. Щоб розблокувати iPhone потрібно зробити лише кілька операцій, після чого телефон від Епл починає працювати з усіма картками мобільного зв'язку. Зробили розблокування лише один раз, після чого користуйтесь телефоном IPhone, як звичайним апаратом, дзвоніть, пишіть СМС. Немає проблем. Хоча, ні, зараз почнеться критика, а як же оновлювати версії прошивок? А в чому, власне, проблема? Прошивка виходить раз на пів року, і особливих змін, які можуть похвалитися своєю перевагою у функціоналі пристрою, - просто немає. Так, і нехай вийшла нова версія операційної системи, а анлока – ні. Тоді, зачекайте місяць, другий, і Вам зроблять анлок Айфона, так як анлок вже точно буде існувати.

Перейдемо до огляду розблокування iPhone за допомогою Gevey Turbo Sim:

Міф №1: Із Гевей Сім багато зайвих проблем.

Абсолютна помилка. Протягом 6 місяців, користуюся Гевей Сім не маючи проблем. За допомогою Gevey Sim Pro зробив анлок протягом однієї хвилини лише один раз, після чого телефон працює без збоїв. У разі втрати мережі покриття Гевей легко сам відновлює зв'язок із оператором. Так, ось якщо вимкнути Айфон, тоді потрібно робити процедуру розривки заново. Але, можна купити Gevey Supreme , який і у разі вимкнення телефону, зробить анлок за Вас сам. Тож проблем взагалі немає.

Міф №2: Якщо Айфон розблоковано за допомогою Гевей Сім, не можна оновлювати прошивку.

Велика помилка! Gevey Sim будь-якої моделі підтримує усі версії прошивки. При чому, Ви оновлюєте свій Айфон з офіційного джерела iTunes і Ваш Айфон 4 дзвонитиме і працюватиме без необхідності робити щось ще.

Міф №3: Процедура розблокування триває багато часу. І її потрібно робити кілька разів на день.

Абсолютна брехня! Смартфон від Apple чудово працює разом із Гевеєм. Не втрачає зв'язок, не змушує робити процедуру анлока кілька разів на день.

Міф №4: Гевей треба окремо купувати, який і так вартує дорого.

Не погоджуся знову. Якщо купити iPhone 4 в інтернет магазині, в якому Ви зараз і знаходитесь, Гевей Сім Вам дістанеться у подарунок. Плюс, ми допоможемо обрізати Вам картку та навчимо, як розблокувати Айфон. А якщо Вам доставили зі США телефон, і Вам потрібно купити Гевей, зробіть покупку також у нас лише за 200 грн.

Чи варто купити iPhone 4 Never Lock замість Soft Lock версії?

Якщо Ви прочитали весь текст, який знаходиться вище, не знаю тоді, чи варто Вам розповідати про переваги iPhone 4 з Європи, тобто NeverLock. Розблокування за допомогою Gevey настільки універсальне, що плюсів у Неверлок залишилося мало! :)

У чому переваги неверлока? Можливо, комфорт та простота. Ви просто купуєте та користуєтеся. Так, також можете без проблем оновлювати прошивку. А як Ви думаєте, чи варто купувати Айфон Неверлок переплативши за нього 200 доларів, чи краще відкласти їх на покупку нової моделі телефону від Єпл? :))) Упевнений, наступна модель Вас також заінтригує і не дасть спокою. Тоді може краще дійсно заощадити і купити новий iPhone 5.

Результати:

Так що в поєдинку iPhone 4 Never Lock проти iPhone 4 Softlock з Америки, який розблокований Gevey Sim, суддя інтернет магазину, присуджує абсолютну перемогу, яка виграна за очками та чистим нокдауном - Айфону розблокованому за допомогою Gevey Sim .

Переваги Айфона з Америки з Гевей Сім:

  • Заощаджуйте на вартості смартфона 150-200 доларів!
  • Оновлює прошивку без проблем.
  • Простіше кажучи, отримуєте повноцінний iPhone 4 з Америки на 200 доларів дешевше!

Так що, дорогі читачі, все ж таки варто купити iPhone Soft Lock з Америки в нашому інтернет магазині!