Перейти до основного вмісту

iPhone та Ebay - інструкції та просто корисна інформація

Раз Ви потрапили на цю сторінку, пояснювати, що таке Ebay думаю немає сенсу. Але, мабуть, зробимо ліричний відступ і напишемо пару пропозицій щодо Ebay.

Що таке Ebay і чому там хочуть все купити iPhone?

Ebay - інтернет аукціон, який привертає до себе увагу мільйони бажаючих щось продати, та дешево придбати. Чому дешево?

Аукціон відбувається без посередників. Кожен може виставити свій лот на продаж та вказати мінімальну та максимальну ціну продажу. Ви ж з боку покупця ставите свою ціну, яку вважаєте прийнятною за певний товар. Якщо на товар конкуренція у вигляді покупців не велика, є велика ймовірність, що бажаний товар Ви придбаєте дешево. В іншому випадку, якщо товар є ліквідним, Ви не зможете отримати за низькою ціною виставлений лот. Ось і вся схема роботи найбільшого у світі аукціону.

iphone та eBay

Хто хоче купити чи продати iPhone, вирушає на Ebay.

Чому в інтернеті на кожному форумі порушується тема на рахунок покупки iPhone через eBay? Справа в тому, що Apple iPhone є дуже бажаним товаром. Кожен хоче отримати цей смартфон. А Ебей – найшвидший спосіб, який допоможе продати iPhone.

Так, якщо Ви не в курсі, на Ебей купити новий айфон не вийде. Тільки б/у модель. Але, хіба це зупинить бажання пристойно заощадити? :)

А поки Ви думаєте, де краще придбати iPhone, придивіться до нашого сайту, у нас дуже вигідно робити покупки. iok.com.ua - найкращий сайт в Україні, де можна вигідно зробити покупку смартфона від Епл!