Перейти до основного вмісту

iPhone та iPad вже не круто? Android краще?

Недавнє соціологічне опитування американських підлітків показало, що модними серед них вважаються планшети Microsoft і телефони Samsung. А як же Apple Phone ?

Що ж коїться у світі техніки?

Фахівці Buzz Marketing Group припускають, що тінейджери не вважають планшети та смартфони Apple "крутими". Ось цитата з їхньої публікації: "Apple здулася, вважають підлітки."

Дух протиріччя, властивий цьому віку, змушує тінейджерів протестувати проти яблучних гаджетів, які віддає перевагу старшому поколенню. Вони хочуть свій новий телефон, а не стара модель iPhone, що не дісталася у спадок. Ще одна причина – дешева ціна смартфонів на Android, порівняно з iГаджетами.

Аналітики компанії, що займається молодіжним маркетингом, вважають цю тенденцію небезпечною для Apple, яка приведе в перспективі до спаду продажів iPhone та iPad. Адже, згодом, підлітки став економічно активним населенням, за звичкою віддадуть перевагу гаджетам Microsoft і Samsung.

Слід цілком справедливо помітити, що купують iPhone і планшети iPad покупці заможніші і старші. Середній вік власників пристрою на Android знаходиться в діапазоні від 18 до 34 років.

А Ви як вважаєте , чи є iPhone і iPad, як і раніше, "крутим" чи ні?