Перейти до основного вмісту

iPhone у США ціна? Чи так дешево за кордоном?

Всі знають, що компанія Apple американського походження, і не раз чули що ціна на iPhone у США дешевша ніж в Україні. Чи так це? Розглянемо у цій статті.

Ціни на iPhone в США?

Так як телефон від Apple відрізняється від конкурентів своєю якістю і довговічністю, можна розглядати покупку як нового телефону, так і вживаного (iPhone б/у ). Ціна на новий iPhone не буде особливо відрізнятись від цін в Україні. А ось покупка бу моделі буде дешевшою. Розглянемо докладніше.

Купівля нового iPhone у США

Новий телефон можна придбати в торгових точках по всій Америці Apple Retail Store або ж на офіційному сайті в розділі точно з такою самою назвою Apple Online Store.

Розберемося з цінами на новий iPhone і які моделі доступні для покупки. В цьому нам допоможе веб-сайт Apple. Ситуація наступна, - придбати можна лише 2 останні моделі смартфонів. А це iPhone 3Gs на 8Gb і тільки в чорному кольорі (а ось iPhone можна придбати і в білому кольорі, і на 16 і 32 гігабайти), і білий і чорний iPhone 4 16Gb і 32Gb відповідно.

На картинці кидаються у вічі привабливі ціни на iPhone. Але не поспішайте радіти. :) Дані ціни тільки для жителів Амерки. Справа в тому, що Айфон за такою ціною можна купити лише у випадку укладання контракту на 2 роки з однією з американської компанії мобільного зв'язку (at&t і Verizon). З умовою щомісяця платить 40 доларів за послуги оператора. А якщо Ви є громадянином України, Вам не продадуть за контрактом телефон від Apple.

Що ж, тоді тиснемо на посилання Buy now і дивимося, що ціна на iPhone 4 без контракту починається від $649. :)

Виходить, що придбати новий iPhone без договору можна, але тільки 4 модель.

Ціна на iPhone 4 unlocked в США Apple Online Store

  • iPhone 4 16Gb Чорний - $649
  • iPhone 4 32Gb Чорний - $749
  • iPhone 4 16Gb Білий - $649
  • iPhone 4 32Gb Чорний - $749

Якщо Ви знаходитесь в США або будь-якій іншій країні, і поблизу є магазин Apple Retail Store, заходьте та купуйте. Ціни на пристрої від ЕПЛ в офіційних магазинах різняться залежно від національної валюти. А ось на всій території США ціни залишаються однаковими.

Ось така ситуація із цінами на нові телефони від Apple. Якщо говорити і купівлі iPhone все набагато солодше. Можна придбати у хорошому стані телефон за низькою ціною. Але, про це ми розповімо в наступній статті, як купити iPhone на Ebay.