Перейти до основного вмісту

iPhone X найтендітніший з айфонів - розбити його дуже просто

На сьогоднішній день iPhone X є найдорожчим серійним айфоном в історії. Нещодавно преміальний флагман отримав звання найтендітнішого апарату. Такий висновок зробили фахівці страхової компанії SquareTrade, зазнавши міцності смартфона. Під час тестування експерти кидали iPhone X з різної висоти і прокручували в барабані.

При падінні на торець девайс отримав значні пошкодження, у яких права область його дисплея відмовилася працювати, а знаменитий інтерфейс Face ID перестав розпізнавати обличчя свого власника. Після таких пошкоджень смартфону допоможе тільки заміна дисплея і супутній ремонт, який, за офіційними даними, коштує $549. Подібні пошкодження iPhone X отримав у ході прокручування у барабані. Через одну хвилину випробувань відмовили основні складові апарату – сенсорний OLED-екран та модуль TrueDepth, що бере участь у ідентифікації особи користувача.

Падіння iPhone X плашмя, призвело до появи численних тріщин на скляному корпусі, який потребує заміни передньої чи задньої панелей. В офіційному сервісному центрі такий ремонт коштує не менше ніж $279.