Перейти до основного вмісту

iPhone замість домашнього пульта

За допомогою iPhone та iPad завдяки спеціальним додаткам з App Store ви можете керувати багатьма пристроями, які оснащені Wi-Fi. Але також у нас вдома є такі пристрої які мають тільки інфрачервоні датчики (такі наприклад як телевізори). Тому одним й додатком керувати таким пристроєм не вийде.

Завдяки компанії Satechi у нас є вихід із такої ситуації. Вона оголосила про створення спеціального пристрою, що підключається до iPhone або iPad, завдяки якому ви можете користуватися вашим гаджетом як пультом від телевізора за допомогою ІЧ-променів.

Простота у використанні, та практичність

Для того щоб почати користуватися, потрібно підключити і входу для навушників невеликий приймач Satechi, він зможе посилати ІЧ сигнали, які і буде приймати ваша побутова техніка. Крім самого пристрою вам потрібно буде завантажити безкоштовну програму, в якій знаходиться база даних сигналів для багатьох тисяч пристроїв.

Схожі пристрої раніше, вже випускали такі копання як VooMote One і L5 Remote, але універсальний пульт від Satechi виявився набагато компактнішим, і дешевшим.