Перейти до основного вмісту

Історія гри Flappy Bird для iOS та Android пристроїв

Нещодавно весь світ Online облетіла новина про те, що популярна гра Flappy Bird закінчила свою історію. Чи так це? Іграшка Flappy Bird була придумана жителем В'єтнаму Жуань Ха Донгу, у 2013 році, стала найпопулярнішою грою на App Store та приносила її творцю $50 000 на день.

Просто та геніально!

Суть гри проста: пташка Flappy Bird, змахуючи крильцями в один таб, має пройти через розриви у водопровідних трубах. Мила, на перший погляд, гра просто "підривала мозок" користувачів. У YouTube з'явилися ролики, в яких гравці жбурляють свої гаджети, розбиваючи їх вщент.

Гра зіпсувала життя...

Днями винахідник Жуань Ха Донгу оголосив у своєму твіттері про намір видалити Flappy Bird із App Store за 22 години. Розробник скаржився, що гра зіпсувала йому життя. І він зробив це, як обіцяв... Публіка ж думала, що швидше за все це лише маркетинговий хід...

Шукайте аналоги

Сьогодні власники Android та iOS гаджетів все продовжують шукати в Google цю гру. Для Андроїд пристроїв вона є в мережі, а ось Apple-власники вже не можуть встановити цю програму. Проте є величезна кількість аналогів. Шукайте у App Store.