Перейти до основного вмісту

Карбон для iPhone

Багатофункціональний мобільний пристрій - смартфон, що постійно знаходиться з вами? На роботі, у дорозі, у подорожах та ділових відрядженнях, ви нерозлучні. Ви регулярно виймаєте телефон із кишені, сумки, портфеля або кладете назад. Щодня корпус вашого розумного друга піддається різним механічним впливам, через які стирається його фарба, з'являються подряпини, сколи.

Карбон для iPhone допоможе уникнути цих проблем

Міцна, але тонка карбонова плівка, наче другою шкірою покриє поверхню вашого девайсу. Захистить задню поверхню iPhone, рамку, що обрамляє дисплей, і навіть кнопку Home. А якщо у Вас iPhone 5 або 4/4S в комплекті Ви знайдете плівку для алюмінієвих боків телефону.

Карбонова наклейка для iPhone завдяки своїй злегка рельєфній поверхні ніби переливається, створюючи неповторний ефект вишуканого аксесуара. Чорний колір карбону, зробить ваш смартфон ще більш розкішним та індивідуальним, а білий – витонченим та елегантним. Форма карбону для iPhone точно повторює розміри кожної моделі айфона і має вирізи для портів входу роз'ємів і кнопок управління.

Карбон буде до смаку як молоді, так і представницьким бізнесменам. Унікальний продукт. А на поєднання з бампером, алюмінієвим або пластиковим , Ви зможете захистити смартфон на всі 100%. Ледве не забули про найголовніше. Придбати карбон можна для iPhone 5, iPhone 4S/4, iPhone 3Gs/3G. Білий, синій, чорний. І звичайно ж, лише бренду Qsticker.

textabout