Перейти до основного вмісту

Кардинально новий iPhone 8 випустять вже у 2017 році

Шанувальники та конкуренти Apple , з інтересом, стежать за кожним наступним оновленням iPhone. Купертинівці вносять зміни до дизайну пристрою з незмінною періодичністю. Всім нам відомі кілька груп айфонів, об'єднаних одним стилем: iPhone 3G та iPhone 3GS, iPhone 4 та iPhone 4S, iPhone 5 та iPhone 5C, 5S, SE, iPhone 6, 6 Plus, 6S та 6S Plus.

Передбачається, що наступний девайс, iPhone 7 , стане оновленням iPhone 6. Відмінності становитимуть лише заміна 3,5-мм порту і зменшення товщини пластикових смуг.

А ось у 2017 році на нас чекає дебют істотно нового смартфона Apple. Замість очікуваного на осінньому анонсі iPhone 7S вийде новітня модель iPhone 8.

Є версії, що в корпусі iPhone 8 використовуватиметься скло замість алюмінію. Рамки навколо дисплея значно звузяться, зробивши апарат ще компактнішим. А головне, зникне найвідоміша риса всіх моделей iPhone – кругла кнопка Home. Крім того, девайс оснастять бездротовою зарядкою та OLED-панеллю, здатною виконувати роль дактилоскопічного датчика. iPhone 8 позначить перспективу Apple на випуск оновлених моделей, як мінімум на три роки.