Перейти до основного вмісту

Хто залишиться без "тринадцятки"?

На iOK Ви можете завжди освіжити вигляд свого смарфону навіть за допомогою власних дизайнерських рішень, замовити чохол на Xiaomi Poco X3 з власним принтом найпростішого - переходьте до онлайн-конструктора іменного дизайну, і Ваш вірний стільниковий друг заграє новими фарбами.

Користувачам сматрфонів Mi Mix 2 і Mi 8 доведеться втратити надію отримати тринадцяту версію MIUI. Ця новина від модератора Mi Community.

Логін автора цієї міні новинної сенсації – Manwex. Причини відмови розробників оснастити згадані девайси перспективною обновкою не уточнюють.

Друга повідомлена Манвексом новина – зміна дати показу MIUI 13 на ІІ триместр наступного року. Що зумовило це рішення, модератор офіційної спільноти Xiaomi не пояснив. Спочатку презентація базується на Android 11 тринадцятки планувалася в першій половині місяця, що минає.

Manwex ще зміг припустити, що для випробування оновленої бета-версії MIUI 13 буде використано перспективний флагман «Сяомі Mi 11» та більш удосконалена версія пристрою Mi 11 Pro, дебют яких запланований на січень-лютий наступного року.