Перейти до основного вмісту

Класні аксесуари для iPhone та iMac від Just Mobile

Компанія Just Mobile поповнила серію аксесуарів для "яблучних" технічних пристроїв. Це два оригінальні девайси, перший з яких – настінне кріплення – підставка AluPocket для iPhone, друге – алюмінієва настільна підставка для iMac, яка дозволяє обертати комп'ютер у різні боки.

Підставка AluPocket для iPhone

Настінна підставка AluPocket зручна тим, що можна розмістити смартфон під час зарядки. Аксесуар виконаний з алюмінію та міцного пластику чорного кольору. Має форму своєрідної кишені, з витонченим та стильним дизайном. Спеціальний виріз у конструкції дозволяє вільно пропустити кабель зарядки вздовж корпусу утримувача. AluPocket, кріпиться до будь-якої стіни або рівної поверхні, за допомогою клейової основи та без сліду знімається. Глибина кишені підставки не закриває екрану дисплея і не дозволяє смартфону випасти. Ціна девайсу AluPocket – 29,95 євро.

Підставка AluDisc для iMac

Дизайн алюмінієвої підставки AluDisc ніби служить продовженням оригінального дизайну продуктів Apple – комп'ютерів iMac та моніторів Thunderbolt Display. Нижня, кругла частина підставки нерухомо та стійко стоїть на поверхні, а верхня частина, з монітором, обертається навколо своєї осі на 360 град.

AluDisc Ви можете придбати на сайті Just Mobile за 29, 92 євро.