Перейти до основного вмісту

Класні товари від Meizu - Meizu 16th, Meizu Panda, Meizu Bar, Meizu EP52 Lite

Компанія Meizu - відомий виробник смартфонів та супутніх аксесуарів представила нову колекцію продуктів. Розпаковування самих пристроїв Meizu ви можете подивитися на відео. Це найкрасивіший телефон – Meizu 16th з градієнтним дизайном, найприкольніший девайс – грілка Meizu Panda у вигляді курки, найпрактичніший – Bluetooth-адаптер Meizu Bar та відмінні навушники Meizu EP52 Lite.

Meizu 16th з градієнтним дизайном (кольори переливаються із синього в зелений) вийшов нещодавно, доповнивши колірну палітру із чорного та білого варіантів. Градієнтний Meizu 16th коштує на $15 дорожче стандартних кольорів Смартфон у білому та чорному корпусі виглядає ефектно, але градієнт найкрасивіший. Фронтальна панель з тонкими чорними рамками виглядає так само добре, як і в чорному, а спинка виглядає цікавіше. Але й має недолік. На градієнтному корпусі залишаються відбитки пальців.

Тепер про грілку для рук Meizu Panda виконану у формі курки. Аксесуар пропонується за $14,5 і буде корисним у довгих прогулянках для тих, у кого мерзнуть руки (нагрівається до 60 град). Крім того, аксесуар з акумулятором на 4500 мАч можна використовувати як power bank Найприкольніший девайс від Meizu може стати корисним і забавним подарунком.

За допомогою аудіо-ресивера Meizu Bar можна прослуховувати музику бездротового з'єднання в навушниках без підтримки Bluetooth, що стане в нагоді власникам смартфона без аудіопорту 3,5 мм. Підключаєте навушники до Bar, а потім підключаєте його до телефону по BT. Bar має затискач, який кріпиться до одягу. Легкий та компактний пристрій зручно носити просто в кишені. Ціна гаджета – $22.

Для любителів інноваційних штучок Meizu пропонує навушники Meizu EP52 Lite. Це спрощений варіант актуальних EP52 за $27 замість $51. Навушники у водонепроникному корпусі, з магнітами і дуже легкі, комфортно використовувати час спортивних тренувань. Доступні чорне, біле та синє забарвлення.