Перейти до основного вмісту

Кольоровий iPhone 6 чи 5S?

Незабаром з'являться кольорові смартфони Apple? Чутки про появу нового iPhone 6 вже ходять по міжнародній мережі. Аналітик Topeka Capital Markets – Брайан Уайт, повідомляє на сторінках газети MacRumors, що компанія Apple готує сюрприз для своїх шанувальників. Цього разу передбачаються кардинальніші зміни дизайну та комплектації нового продукту.

Новий iPhone 6 у 5 кольорових версіях

Як ви поставитеся до п'яти різних колірних версій iPhone 6? До такого непересічного кроку компанію підштовхнув успіх кольорових корпусів п'ятого покоління iPod touch. Популярність кольорових плеєрів, мабуть, спричинить і появу кольорових планшетів iPad mini.

Треба сказати, що колірна політика apple більш консервативна, порівняно з виробниками Nokia та HTC, флагмани яких уже приміряли кольорові "одяги".

Екрани з різними розмірами:

За словами того ж Брайана Уайта, новий iPhone 6 вийде з двома розмірами екранів - 3,5-дюйма і 4 дюйма. Дебют новинки відбудеться, ймовірно, у другій половині 2013 року. Компанія Jefferies & Company в особі Пітера Місека заявила, що iPhone 5S передбачається:

  • покращена камера
  • потужна батарея
  • флеш-пам'ять на 128 ГБ
  • екран Retina+

Чутки чутками, а ми знову чекаємо на диво! :)