Перейти до основного вмісту

Коли можна придбати Microsoft Surface Pro?

Практично вже все готове до початку продажу планшета від компанії Microsoft Surface Pro, керованого найновішою операційною системою Windows 8. Вже запущено розділ на офіційному сайті, присвячений цим пристроям, відкрито додаткові точки продажу на території США. Але досі головне питання цікавить багатьох, коли точно буде дата початку продажів планшетів Surface Pro, і яка ж у них буде роздрібна ціна.

Сьогодні Microsoft оголосила офіційні ціни на власний гаджет. Версія на платформі х86, що має 64Ггбт пам'яті, буде коштувати 899 $. За версію з кількістю пам'яті вдвічі більше нам доведеться заплатити 999 $. Також якщо ви захочете собі додаткову клавіатуру, то за неї доведеться ще доплатити близько 100$. Продажі планшета заплановані на січень місяць. Більш детальних даних поки що не відомо.

Характеристики

Дизайн у Surface Pro практично не відрізняється від її молодшої моделі Surface RT, але якщо поглянути на характеристики, ми дійсно бачимо велику різницю. Екран даного планшета має розміри 10,6 дюйма, і роздільна здатність 1920х1080. Наприклад модель на архітектурі ARM мала роздільну здатність 1366х768. він оснащений процесором intel Core i5 третього покоління, та графічним ядром intel Graphics 4000 та 4 ГБ оперативної пам'яті.