Перейти до основного вмісту

Концепт гнучкого Apple iPhone - iFlex

Фантастичний проект міланської дизайн – студії Poorter Design – гнучкий телефон, який можна вигинати у різні боки, навіть скласти навпіл! Дизайнери створили цю версію для телефону Apple і назвали її – iFlex.

Що являє собою гнучкий iPhone?

Алюмінієвий корпус мобільного пристрою складається із двох половинок, які з'єднуються гнучким силіконовим мостом. Очевидно, що центральна ділянка з дисплеєм - жорсткі, отже акумулятор і начинки телефону буде вироблятися зі звичних матеріалів.

Гнучкість, свого нового проекту дизайнери надали, для більшої зручності та практичності. Жодних нових функціональних особливостей ця ідея мобільному апарату не несе.

Судіть самі, якщо скласти iFlex навпіл, то по-перше, пристрій стане вдвічі менше, а по-друге не дряпатиметься його екран, перебуваючи в сумці або кишені. Гаджет можна розмістити на столі, поставивши під кутом і на двох половинках екрана виводити різні дані. Поставивши iFlex як піраміду, можна користуватися ним, як фоторамкою або електронним годинником.

Чи буде гнучкий iPhone реальністю покаже лише час

Італійські дизайнери вирішили, що втілити цю оригінальну, фантастичну ідею під силу тільки компанії з Купертіно, тому розмістили на своєму проекті яблучко Apple. Ось якщо світло і побачить такий смартфон, індустрія яскравих чохол для захисту iPhone залишиться в минулому. А зараз радимо Вам вибрати класні чохли для iPhone 4/4S або якісні сучасні iPhone 5 чохли .