Перейти до основного вмісту

Короткий огляд Meizu M3 – найдешевший смартфон від Меїзу

25 квітня відбулася третя прем'єра Meizu, на якій було представлено смартфон M3 . На початку місяця компанія випустила бюджетну модель M3 Not e і флагманський апарат Pro 6 .

Що нового в Meizu M3?

Новинку презентували на пекінській прес-конференції. Модель M3 з лінійки Meilan, компактний смартфон з доступною ціною, від M3 Note відрізняється наявністю HD-панелі з діагоналлю 5 дюймів та менш потужною батареєю.

Крім того, корпус апарата виконаний з подвійного пластику. Спеціальним методом лиття перший прозорий шар корпусу закріплюється кольоровим. Дисплей пристроїв захищений 2,5D-склом, що відповідає вимогам сучасного ринку смартфонів.

Як ОС девайс отримав YunOS powered by Flyme OS, що зазвичай використовується для азіатського ринку. Є версія, що на міжнародному ринку Meizu представить модифікацію в металевому корпусі з позначенням Mini та ОС Android.

Смартфон MEizu M3 отримав 64-бітний чіпсет MediaTek MT6750 на 8 ядрах (4 х 1,5 ГГц і 4 x 1 ГГц), з відеоприскорювачем Mali-T860, ОЗУ - 3 ГБ, ПЗУ - 16/32 ГБ, плюс 2 2-х SIM-карток, модулі ідентичні фаблету Meizu M3 Note - 13 Мп та 5 Мп, батарейка на 2870 мАг.

Ціни та старт продажів у Китаї

У магазини смартфон надійде 29 квітня за ціною від 90 до 120 доларів. На вибір представлені:

  • біла,
  • золота,
  • сіра,
  • рожева,
  • Синій версії.