Перейти до основного вмісту

Короткий огляд олімпійського варіанта Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Games LE

Компанія Samsung затверджена спонсором Олімпійських ігор, які розпочнуться 2 серпня, у Ріо-де-Жанейро. До цієї чудової події корейці презентували стилізований варіант Galaxy S7 edge.

Той самий Galaxy S7, тільки для спортсменів

Невеликий тираж лінійки апаратів Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition, всього 12 500 зразків, зможуть придбати спортсмени та вболівальники з Америки, Кореї, Німеччини, Китаю, Бразилії. Смартфони будуть продаватися в комплекті з Bluetooth-навушниками Gear IconX, пульсометром та аудіоплеєром.

Девайс отримав привабливий дизайн, стилізований під найпопулярніше спортивне змагання у світі. Смартфон чорного кольору (Африка) прикрашений зображенням олімпійських кілець, а деталі корпусу та кнопки управління пофарбовані в олімпійські кольори. Інтерфейс девайса, як і відбиває олімпійську тематику.

Крім того, Samsung бере участь у цікавих, спільних із Міжнародним олімпійським комітетом програмах. В інтерактивних залах Samsung Galaxy Studio на вболівальників чекають розваги у віртуальній реальності, змагання та розіграші. А офіційний додаток Олімпійських ігор 2016 – «Rio 2016», буде джерелом цілодобових новин для вболівальників та користувачів.

Ще реклама Galaxy S7 Olympic Games LE

Смартфон гідний, суперечки немає. Але ж простіше зробити його більш індивідуальним за допомогою захисного чохла, чи не так? Так ось, у нас ви можете створити чохол зі своїм особистим дизайном , або ж вибрати вже готовий гідний варіант: