Перейти до основного вмісту

Корпус Apple iPhone 5 – не дряпається, фарба не облазить

Ми вже побачили, що поява нового iPhone 5 стала найважливішою подією 2012 року. Як тільки смартфон від Apple надійшов у продаж, активні покупці та кваліфіковані експерти почали вивчати недоліки та переваги iГаджету.

У закордонних ЗМІ з'явилися статті, в яких йшлося про те, що у iPhone 5 ненадійне покриття і фарба стирається з його граней, а сам він ще більш крихкий і чутливий до різних механічних пошкоджень. Також повідомляється, що покупцям довелося переглядати безліч чорних моделей, перш ніж знайти iPhone 5 без дефектів корпусу. Все це – міф. Підступи конкурентів.

Корпус iPhone 5 стійкий до подряпин та потертостей

Сайт PhoneBuff вирішив перевірити надійність яблучного гаджета. Ви можете в цьому переконатися, подивившись 5-ти хвилинний відеоролик.

Експеримент проводився за участю кухонного ножа, ключів, якими дряпали та різали смартфон, але він щастя витримав усі тортури та не піддався механічним пошкодженням. Відео наочно демонструє перебіг експерименту і ви зможете побачити невеликі тріщини на екрані айфона – це результат відвідування лабораторії PhoneBuff.

Ентузіасти з Fix Youri та AndroidAuthority навіть намагалися кидати iPhone 5 з висоти одного та пів-метра. Це дуже життєво необхідний досвід, тому що багато хто втрачає свої девайси.