Перейти до основного вмісту

Корпус iPhone 5SE/6C буде рожевим, як у iPod touch

Рожеві смартфони iPhone 6S та iPhone 6S Plus стали вдалою знахідкою компанії. Apple вдалося залучити більшу частину жіночої аудиторії, підвищивши продажі, та стати законодавцем нової моди дизайну мобільних гаджетів. Тепер багато компаній доповнили лінійки своїх смартфонів версією рожевого кольору. Популярність рожевих iPhone забезпечена на кілька найближчих років.

Які пішли чутки?

Японський сайт Mac Otakara, спираючись на інформацію виробників, висунув цікаве припущення і заявив, що майбутній компактний, 4-дюймовий смартфон iPhone 5SE (або iPhone 6C) так само буде доступний в рожевому варіанті. Однак, колір рожевої версії буде набагато яскравішим і насиченішим. так само будуть представлені девайси, традиційні для Apple, золотого, срібного та сірого кольорів. Ще відомо, що iPhone 5SE матиме 4 дюймовий екран, чіпсет A9, камеру - 8 Мп, дактилоскопічний датчик, а дизайн смартфона буде виконаний в стилі iPhone 6/6S.

А навіщо морочитися?

У будь-якому випадку кожному з нас знадобиться захисний чохол для смартфона . Тому, ви зможете змінити зовнішність вашого пристрою, незалежно від його корпусу.