Перейти до основного вмісту

Корисні та необхідні аксесуари для iPad

Сьогодні ми хочемо розповісти вам про найкорисніші, найпотрібніші аксесуари для планшета iPad. Вони не тільки розширюють його функціонал, але й роблять використання планшета зручнішим.

Захист

Насамперед варто подумати про безпеку пристрою, а значить дуже важливо підібрати для iPad гарний чохол. Використовувати цей дорогий планшет, без чохла, досить небезпечно. Він дуже тонкий, гладко відполірований, є велика ймовірність його впустити, і побити екран, що легко б'ється. Тому в момент покупки iPad потрібно відразу замислитись про чохло для нього. На даний момент чохлів для iPad на стільки багато, що легко можна підібрати чохол собі до смаку. Вони бувають починаючи від найпростіших ганчіркових, до жорстких шкіряних, різних кольорів, форм і матеріалів, все, що душі завгодно. Оскільки смаки у всіх різні, ми зупинимося на найпоширенішому чохлі Apple iPad Case

Аpple iPad Case - найпоширеніша модель чохла швидше за все через те, що компанія Apple сама займається її продажами. І ще тому, що вона має найкращі співвідношення доступність/ціна/якість. Що тут скажеш, чохол трансформер завоював аудиторію не лише своїм виглядом та логотипом Яблука на задній панелі, але й своєю унікальністю, і конструкцією, що дозволяє користуватися планшетом у різних положеннях та ситуаціях.

Синхронізація

iPad дуже зручний винахід, якщо ви творча особистість. І справа навіть не стосується функціоналу, просто носити із собою iPad набагато зручніше, ніж портфоліо, фотографії, креслення або дизайни. Тому, такому планшету потрібно бути дуже автономним, максимально незалежним від комп'ютера. Для цієї мети в компанії Apple було придумано пристрій iPad Connection Kit . Воно складається із 2 перехідників. До одного можна підключати пристрої за допомогою USB, наприклад, фотоапарат. Інший є картридер за допомогою якого можна відкривати більшість Flash накопичувачів. При підключенні iPad сам дізнається який пристрій зараз підключено і запустить відповідну програму.

Комфортне використання

Багато користувачів продукції Apple купують iPad не просто як мультимедійний пристрій, а як повноцінну заміну незручному нетбуку. Але не завжди зручно редагувати документи більшого розміру, використовуючи віртуальну клавіатуру. Таким людям дуже підійде бездротова клавіатура Apple Keyboard Wireless . Вона дуже зручна у використанні, має малі габарити та невелику вагу. Планшет сам знаходить його за допомогою технології Bluetooth і можна приступати до роботи.

На додаток до різних пристроїв, що спрощують використання планшета, також можна віднести і зарядні автомобільні пристрої. Воно вам дуже знадобиться якщо ваша робота пов'язана з автомобілем, при покупці такого пристрою ви більше не будете турбуватися про заряд вашого iPad.

Мультимедіа

Навіть така відома турботою про покупця компанія Apple не змогла обійтися без маленьких (а для когось і не дуже) помилок. Одна з них полягає в тому, що Apple в комплектацію iPad не спромоглася покласти навушники. Так, так, ті самі стандартні навушники-краплі з кнопкою, мікрофоном і регулятором гучності, які після 30 хвилин прослуховування починають ґвалтувати вуха. Їх доведеться купувати окремо. Але що вдієш, іноді так приємно поспілкуватися в скайпі щоб твого співрозмовника ніхто не чув.

Хочеться познайомити вас з ще одним непоганим аксесуаром, який допоможе комфортно переглядати фільми. Це VGA-перехідник. З ним ви зможете підключити ваш iPad до будь-якого VGA роз'єму, будь то монітор, телевізор або навіть проектор.