Перейти до основного вмісту

Кращі протиударні чохли для Galaxy S6

Навіть такий міцний смартфон, як Samsung Galaxy S6, може випадково впасти, розбитися або подряпатися. Пропонуємо вам п'ятірку найкращих чохлів для Gaalxy S6 для корейського флагмана.

1. Чохол LUVVITT ULTRA ARMOR – 13 доларів

Цей чохол для Galaxy S6 коштує лише 13 доларів і забезпечений довічною гарантією виробника. Складається з гумового бампера, задньою кришкою з полікарбонату та додатковим захисним склом. Кути чохла спеціально укріплені.

2. Чохол i-Blason Armorbox – 17 доларів.

Масивний чохол із максимальним протиударним захистом. Забезпечений внутрішньою поліуретановою підкладкою, пом'якшувальною ударами, поліуретановою кришкою та захисним склом для екрану.

3. URBAN ARMOR GEAR – 27 доларів.

Протиударний чохол підтримує військовий стандарт MIL STD 810G-516.6. Виконаний із композитного матеріалу, оснащений протекторами для скла.

4. Obliq Ultra Slim Fit Samsung – 15 доларів.

Витончений чохол з металу та пластику служить для надійного захисту Galaxy S6. Завдяки шорсткості пластику, не ковзає в руках.

5. Spigen Tough Armor Case – 19 доларів.

Стильний протиударний чохол із відкидною підставкою, вбудованою у корпус. Виготовлений із полікарбонату із пружною поліуретановою підкладкою, яка поглинає енергію ударів. Спеціальний виступ по периметру чохла захищає скло від подряпин, коли смартфон лежить "обличчям" вниз.

І не забувайте, що тепер ви можете замовити свій дизайн чохли з фото для Galaxy S6 . Він буде з іншого силікону, що дає відмінний захист для пристрою.