Перейти до основного вмісту

Кращі ударостійкі та броньовані чохли для iPhone 6

Якісний ударостійкий чохол для iPhone 6 захистить смартфон під час активного відпочинку. роботи та інших життєвих ситуаціях, які піддають комунікатор ризику падінь та ударів. Ми підібрали для вас п'ятірку найкращих захисних чохлів.

Придивіться до своєї можливої покупки

1. Чохол Hard Core Tactical від компанії Ballistic повністю захищає корпус смартфона, кнопки, порти, екран від пилу, вологи, бруду. Футляр витримує падіння з висоти понад 3 метри. В комплект входить алюмінієве кріплення для спортивного обладнання. Ціна протиударного чохла – 100 доларів.

2. Чохол ToughSuit від Body Glove . Аксесуар з посиленим захистом екрану та механізмом для кріплення. Футляр не перешкоджає доступу до кнопок керування та Touch ID. Вартість – 44,99 долара.

3. Чохол Defender Series від OtterBox – представник лінійки Defender складається з трьох шарів захисту та заглушок для портів, що захищають від попадання бруду, пилу, вологи. Аксесуари OtterBox славляться оригінальним дизайном, яскравими поєднаннями кольорів. Ціна – 60 доларів.

4. Чохол Survivor Case від Griffin складається з чотирьох шарів захисту, що гарантовано захищають iPhone 6 від ударів та падінь із двометрової висоти. Додатково пропонується кріплення для ременя. Вартість протиударного кейсу – 50 доларів.

5. Чохол Aero від Urban Armor Gear – найлегший представник нашої п'ятірки з максимальним рівнем захисту. Цілком захищає корпус смартфона, порти та кнопки. Представлений у чорному, сірому, рожевому, оранжевому та інших кольорах. ціна – 35 доларів.

Завдяки популярності смартфонів від Apple вибір захисних бамперів широкий та багатий. Більшість із розглянутих аксесуарів є в інтернет-магазині iOK.UA. Дивіться тут на ударостійкі чохли для iPhone 6 .