Перейти до основного вмісту

Кращий смартфон Samsung Galaxy S3 та планшет Apple iPad 3, 2012 року

Популярне британське видання Mobile Choice підбило річні підсумки рейтингу електронних пристроїв. За версією журналу найкращим смартфоном визнано Samsung Galaxy S III.

Незважаючи на нещодавній тріумфальний вихід нового яблучного девайсу, iPhone 5 не взяв участь у конкурсі та перше місце вийшов корейський мобільний комунікатор – Android. Номінація Mobile Choice Awards 2012 – Phone of the Year визначила повну перемогу смартфона Samsung Galaxy S III у конкурентній боротьбі серед iPhone 4S, HTC One X, Nokia Lumia 800 та Sony Xperia S (у міру зменшення). Підсумковий рейтинг виглядав би інакше, якби в конкурс був включений iPhone 5 та Lumia 920.

За підсумками конкурсу корейської компанії Samsung було надано звання (Manufacturer of the Year) «Кращий виробник електронних пристроїв року». Очевидний успіх «феноменальний успіх Samsung Galaxy S III у світі» підтвердило професійне журі конкурсу Mobile Choice Awards 2012. «Samsung продемонстрував зрілість екосистеми, обійшов усіх конкурентів на Android».

Найкращий планшет 2012 року - Apple iPad 3

У номінації Tablet of the Year – Кращий планшет року пальму першості завоював iPad 3 . Повне домінування планшета від Apple на світовому ринку одностайно підтвердило журі конкурсу.

iPad третього покоління - це найкращий вибір для споживачів, які розуміють відповідність ціни та якості. Яблучний планшет має високу продуктивність і швидкість у бездротових просторах LTE. Якісна 5-мегапіксельна камера, що дозволяє робити чудові фотографії, оцінена фахівцями. 7-дюймовий Nexus 7 отримав друге місце, тому що трохи не дотягнув до якості Apple продуктів. Asus Transformer Prime оцінили бронзою.