Перейти до основного вмісту

Китайська копія Apple Watch коштує лише 35 доларів

Китайські умільці продовжують створювати дивовижні копії найвишуканіших, найскладніших у виконанні товарів: аксесуарів, одягу, чохлів для смартфонів , деталей та комплектуючих автомобілів та іншої продукції. Не став винятком і ринок мобільних пристроїв, на якому продаються клони всіх моделей iPhone, які з'являються раніше за офіційну презентацію пристроїв.

Зараз набирає обертів популярність електронних пристроїв, що носяться. Компанія Oplus Tek (Китай) випустила фейк smart годинника Apple Watch і навіть продемонструвала в павільйоні виставки CES 2015.

Дизайн гаджета дуже схожий на концепт розумного годинника, вже представлений розробниками Apple. Корпус годинника виготовлений з металу, діагональ скляного дисплея - 1,54 дюйма. Пристрій оснащений акумулятором на 380 мА год і процесором MTK6260A. Годинник випускається з витонченим силіконовим ремінцем, представленим у кількох фактурах та кольорах.

Китайський виробник обіцяє функціональність копії Apple Watch. Годинник має крокомір, датчик фаз сну і можливістю приймати дзвінки, що надійшли на смартфон. На внутрішньому ринку розумний годинник коштуватиме 35 доларів.