Перейти до основного вмісту

LG G6+ тепер великий - характеристики та особливості

LG презентувала публіці оновлення флагманського смартфона G6, причому раніше передбачуваного численними витоками терміну. Апарат LG G6+ має в своєму розпорядженні збільшений ПЗУ - 128 ГБ (міжнародна модифікація - 64 ГБ у деяких районах - 32 ГБ), комплектну гарнітуру від B&O Play для можливості роботи 32-бітного ЦАП Quad Hi-Fi Audio та бездротову зарядку, в деяких країнах (базовий варіант LG G6 для мешканців Північної Америки).

Характеристики LG G6+ майже не змінилися

Інші параметри залишилися колишніми - 5,7” FullVision-екран з роздільною здатністю QHD+ та HDR10, чіп Snapdragon 821, ОЗУ – 4 ГБ, подвійний модуль – 13-Мп, дактилоскопічний датчик на задній поверхні, захист від води, протиударний скляно-металевий батарейка на 3300 мАг та ОС Android Nougat.

Колірна палітра G6+ поповнилася двома новими варіантами – синім (Optical Marine Blue) та золотим (Optical Terra Gold). Терміни релізу та цінники девайсу диференціювалися по регіонах. А ми вже готуємо нові оригінальні чохли для LG G6+ в Україні.

Упор на програмні нововведення в LG G6

Крім того, скоро LG випустить низку програмних новинок LG UX 5. У перспективі додасться функція Face Print – система розпізнавання особи офіційного власника. Дана технологія дозволить користувачеві за секунду розблокувати смартфон за мінімальної витрати енергії (активація камери здійснюється при взятті пристрою в руки). Також вийде технологія Low Power Consumption, заснована на Qualcomm Hexagon DSP, призначена для збору даних про функціонування головних систем пристрою, для оптимізації продуктивності сторонніх програм та скорочення енерговитрат.

Зазначимо, що LG запровадила технологію Covered Lens, яка попереджає користувача, коли його пальці потрапляють в об'єктив камери при широкофматній зйомці. Перераховані "фішки" вийдуть у LG G6+ і надійдуть на всі модифікації G6 із програмним оновленням, у липні.