Перейти до основного вмісту

LG G7 планує випередити Galaxy S9 - анонс може бути у січні

Нещодавно з'явилися відомості про майбутню прем'єру нових флагманів Samsung на січневій виставці CES 2018 (можливий попередній анонс). У зв'язку з цим компанія LG, за повідомленням корейських ЗМІ, планує представити LG G7 раніше наміченого терміну.

У LG є на це вагома причина. Незважаючи на успішний старт у Південній Кореї, загалом за цей рік, флагман LG G6 показав не дуже хороші результати продажів. Виявляється, на місцевий ринок смартфон вийшов у березні, тобто на два місяці випередивши реліз Samsung Galaxy S8 та S8+. А вже у квітні, замовлення на моделі Samsung викликав деякий спад продажів.

Тепер корейцям доведеться уявити LG G7 у січні, поки ринок вільний від новинок конкурента. Поки що, це лише припущення і, ще, не відомо, яке рішення ухвалить керівництво LG. Однак, за чутками, Samsung використала всю першу парію процесорів Snapdragon 845, що може вплинути на плани LG на запуск смартфона. Тому потрібно анонсувати флагман раніше за Samsung S9 .

Малоймовірно, що LG G7 отримає нинішній чіпсет Snapdragon 835. Цієї весни LG розпочала співпрацю з Qualcomm, плануючи оптимізувати Snapdragon 845 для нових випусків смартфонів. Передбачається, що модель буде оснащена OLED-дисплеєм із пропорцією сторін 18:9. На сьогоднішній день, це вся інформація про девайс.