Перейти до основного вмісту

LG V20 - перший смартфон компанії з Android Nougat з коробки

Відбулася світова прем'єра довгоочікуваного флагмана LG V20 – гідного продовження популярного смартфона LG V10 . Корейський виробник повністю змінив концепцію дизайну та випустив апарат у легкому алюмінієвому корпусі.

Особливості та характеристики LG V20

Матеріал AL6013 metal широко використовується в авіабудуванні, виробництві гірських велосипедів та вітрильників. У корпус вмонтовані вставки із силікон-полікарбонату (Si-PC) (спеціальний матеріал для касок), що амортизує удар під час падіння. Корейці відмовилися від модульної конструкції Magic Slot, обладнавши V20 лише знімною батареєю. Девайс забезпечений протиударним захистом під час падіння з висоти, класу MIL-STD 810G.

Ключовими особливостями апарату стали Hi-Fi-звук, за який відповідають ЦАП ESS SABRE ES9218 з функцією Quad Hi-Fi Audio та Hi-Fi відеозаписи (запис звуку у форматі LPCM 24біт/48кГЦ), оновлений програмним забезпеченням LG UX 5.0+ на ОС Android 7.0. Nougat) із сучасним пошуковцем Google In Apps (новий пошук), другий екран, прогресивні модулі камер.

Технічне оснащення LG V20 гідне титулу сучасного флагмана 2016 року. Гаджет оснащений чіпсетом Snapdragon 820 з відеочіпом Adreno 530, ОЗУ LPDDR4 - 4 ГБ, ПЗУ UFS 2.0 - 64 ГБ, портом USB Type-C, дактилоскопічним датчиком, батареєю на 3200 мАч з швидкісною технологією Quick Charge. Quantum з роздільною здатністю 2560 х 1440 р і додатковий - 2,1-дюймовий, екран з роздільною здатністю 160 х 1040 р.

Корейський фаблет має в своєму розпорядженні перспективну подвійну камеру - 16 Мп, плюс світлодіодний спалах і автофокус. функцією Steady Record 2.0, Auto Shot, Hi-Fi Video Recording.

Ось такі приємні забарвлення у LG V20

Цього місяця LG V20 надійде до південно-корейських магазинів. Колірна палітра складається з титанового, рожевого та сріблястого варіантів. Міжнародний реліз відбудеться пізніше. А на iOK ви вже можете придбати чохли для LG V20 в Україні .